Siivouspalvelut

Kotileenan siivouspalvelut - Kiiltävät pinnat, raikas kodin tuoksu, helpompi ja sujuvampi arki, terveellinen ja turvallinen, puhdas koti ja aikaa itselle tärkeisiin asioihin – yhtäkkiä löytyy lukemattomia syitä, joiden vuoksi kodin siivouspäivä on suorastaan odotettu! Eikä sinun tarvitse uurastaa yhtään.

Tutustu siivouspalveluihimme ja tilaa ihka oma siivouspäivä! Palvelemme lähes koko Suomen alueella: Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Tampere, Helsinki, VantaaEspoo ja Lahti sekä em. kaupunkien lähikunnat ja seutukunnat – katso yhteystiedot ja pyydä tarjous

Kodin siivouspalvelut

Kokemuksella tiedämme, että ei ole toista sinun kotisi kaltaista. Siksi siivouspalvelumme räätälöidään aina sinun ja sinun kotisi tarpeisiin. Henkilökohtaisen yhteydenoton jälkeen ja veloituksettoman arvionnin yhteydessä pystymme huomioimaan siivouspalveluissa esimerkiksi siivousajan, lemmikit tai ihan vaan talon tavat.

Säännölliseen viikkosiivoukseen (1, 2 tai 4 viikon välein) kuuluvat työt sovimme aina tapauskohtaisesti kanssasi. Käymme läpi toiveesi ja kirjaamme ne siivoussopimukseen. Siivouspäivät jatkuvat automaattisesti sovitulla rytmillä ja siivoussisällöllä.

Säännölliseen viikkosiivoukseen kuuluu mm:

 • mattojen puistelu ja tuuletus
 • imurointi
 • lattianpesu
 • pölyjen pyyhintä
 • wc-tilojen pesu
 • tai muut yhdessä sovitut siivouspalvelut

Suurempitöisistä siivousaskareista, kuten saunan tai ikkunoiden pesusta, sovitaan erikseen.

Elämä on lyhyt, joten tee asioita, joista nautit!

Lisäpalvelut kodin siivoukseen

Kotileena tarjoaa monipuolisia siivouspalveluita kaikkiin kodin siivoustarpeisiisi. Säännöllisten viikkosiivouksien lisäksi palveluihimme kuuluu myös

 • ikkunoiden pesu
 • uunin ja mikron pesu
 • saunan pesu
 • rakennussiivous
 • remonttisiivous
 • mökkisiivous
 • muut kertasiivoukset
 • pk-yritysten siivouspalvelut

Oli siivoustarpeesi sitten mikä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä, ja keskustellaan yhdessä, miten voimme parhaiten auttaa sinua.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin me tartumme moppiin puolestasi!

Toimintaperiaatteemme

Korkealaatuinen siivousjälki, luotettavuus sekä vaivattomuus ovat olleet toimintamme kulmakiviä Kotileenan perustamisesta lähtien. Siivoojamme ovat kotisiivouksen rautaisia ammattilaisia. Teemme siivouspalvelut lähes aina parityönä ja pyrimme siihen, että sama työpari siivoaa kotisi jokaisena siivouspäivänä. Emme myöskään kiirehdi turhaan, vaan pidämme aina ensisijaisesti huolta laadukkaasta siivousjäljestä. Olitpa siivouspäivänä kotona, töissä tai ulkona, voit olla huoletta ja luottaa siihen, että kotisi on aina juuri niin siisti kuin sinä toivoitkin.

Vaivatonta luotettavuutta

Siivous voidaan hoitaa joko sinun ollessa kotona tai poissa kotoa, miten se vain parhaiten sinulle sopii. Mikäli et ole paikalla siivouspäivänä, vaan kenties töissä, urheilemassa tai viettämässä aikaa lastesi kanssa, voit tehdä avainsopimuksen kanssamme ja luovuttaa avaimen käyttöömme. Henkilökunnallamme on ehdoton vaitiolovelvollisuus asiakkaidemme ja henkilökuntamme asioista. Meiltä löytyy myös kattavat vastuuvakuutukset, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi mahdollisista siivouksen aikana tapahtuvista vahingoista.

Me Kotileenalla pidämme kotisi lisäksi huolta myös omista työntekijöistämme, ympäröivästä yhteiskunnasta sekä yhdenvertaisuudesta. Asioiden hyvästä hoitamisesta kertoo meille myönnetty Suomen vahvimmat -sertifikaatti.

Katso Kotileenan kotisiivous paikkakunnittain

Toimimme myös muilla paikkakunnilla - tutustu paikkakuntiin yhteystiedot -sivulla!

 

Suomen vahvimmat platina sertifikaatti