Kotisiivous Joensuu

Onko kotisi hyrskyn myrskyn vai riittääkö pienempi siistiminen? Kotileena tulee siivoamaan kotisi ja ehdit hoitaa muut asiat paremmin. Me siivoamme, nautiskele sinä!

Kotisiivous voi viedä isonkin osan elämästä. Kun haluat käyttää vapaa-aikasi muuhun kuin pölyjen pyyhkimiseen ja imurointiin, sinulla on kiire tai et enää vain halua tarttua luuttuun, pyydä Kotileena apuun!

Ota yhteyttä ja tilaa sinulle sopivin kotisiivous Joensuun alueella

Henkilökohtaisen yhteydenoton jälkeen ja veloituksettoman arvionnin yhteydessä pystymme huomioimaan siivouspalveluissa esimerkiksi siivousajan, lemmikit tai ihan vaan talon tavat. Kertasiivous tai arviointi ei sido sinua mihinkään, joten voit rauhallisin mielin varata tarpeisiisi sopivan palvelun klikkaamalla tästä.

Yhteydenoton jälkeen arvioimme jokaisen kodin yksilölliset tarpeet, jotta voimme suorittaa kotisiivouksen parhaalla mahdollisella tavalla. Kun olemme sopineet, kuinka usein teemme kodissanne siivouksen, aikataulutamme työt ja tulemme hoitamaan kotisi putipuhtaaksi niin usein kun tarve vaatii.

Kotisiivous tehdään yleisimmin yhden, kahden tai neljän viikon välein. Lapsiperheissä ja lemmikkitalouksissa siivouksen tarve on luonnollisesti yleensä tiheämpi kuin paljon reissaavan perheen tai yksin asuvan kotona.

Säännölliseen viikkosiivoukseen kuuluu esimerkiksi mattojen puistelu, keittiön ja WC:n siivous, imurointi ja lattioiden pyyhintä.

Puhdas koti on hygieeninen ja turvallinen paikka – paras paikka maan päällä!

Puhdas koti on hygieeninen ja turvallinen paikka – paras paikka maan päällä!

Ammattimainen siivouspalvelu ja koulutetut siivoajat

Erilaisten suositusten vuoksi, puhtaus ja hyvä hygienia ovat korostuneet entisestään. Kotileenan kotisiivous Joensuussa toteutetaan juuri niin ammattimaisen tarkasti ja hygieenisesti, kuin viranomaisten suositukset antavat suosituksiksi. Kokeneet siivoojamme ottavat huomioon erilaiset riskiryhmät ja altistusmahdollisuudet, joten voit olla varma, että kotonasi käyvästä vieraasta ei aiheudu riskiä.

Katso kotisiivouksen hinta hinnastostamme

Tarjoamme kotisiivousta seuraavilla paikkakunnilla

Kotileenan siivouspalvelut ovat Joensuun lisäksi saatavilla myös seuraavissa lähipaikkakunnissa:

  • Liperi
  • Ylämylly
  • Kontiolahti
  • Reijola
  • Hammaslahti

Sopimusviikkosiivousten lisäksi teemme yksittäisiä koti-, suur-, rakennus-, remontti-, mökki- ja muuttosiivouksia sekä pesemme ikkunoita. Teemme siivouksia myös pienille ja keskisuurille yrityksille. 

Kotileena tarjoaa myös arvonlisäverovapaat siivouspalvelut ikäihmisille, joilla toimintakyky on alentunut. Voimme tehdä Kotileenan puolesta arvonlisäverovapaaseen siivoukseen oikeuttavan toimintakyvyn arvion.

Joensuussa sinua palvelee asiakaspalvelupäällikkö Satu Vartiainen – joensuu@kotileena.fi, p. 050-3424172. Ota yhteyttä ja tilaa maksuton arviointi, niin me käärimme hihat ja rupeamme töihin!

Kotisiivous Joensuu - Satu Vartiainen

Satu Vartiainen p. 050-3424172