Rekrytointi

Kotileenan pyrkimyksenä on rakentaa mielekkäämpi maailma. Vastuullisena työnantajana tämä tarkoittaa, että haluamme mahdollistaa henkilökunnallemme mielekkään työn ja työympäristön. Me pidämme huolta omistamme, koska ilman hyvinvoivia ammattilaisiamme emme voi palvella asiakkaitamme haluamallamme laadukkuudella.

Kotisiivous on fyysistä ja huolellisuutta vaativaa työtä, jossa tarvitaan myös aimo annos reipasta asiakaspalveluasennetta. Samalla siivoustyö on kuitenkin myös antoisaa. Siivouskeikan jälkeen näet oman kädenjälkesi ja aikaansaannoksesi konkreettisesti saman tien.

Oman työmme mielekkyyden jatkuva kehittäminen on kirjattu osaksi strategiaamme, mikä näkyy niin rekrytoinnissa, perehdytyksessä, työvälineissä, johtamisessa kuin palkkauksessakin. Työskennellessäsi Kotileenalla voit aina luottaa kollegoittesi ja esimiehesi tukeen ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja kehittää sitä eteenpäin.

Mikäli kiinnostuit, jätä meille avoin työhakemus tai ota yhteyttä alueesi yhteyshenkilöön. Ja mikäli kaipaat hieman enemmän haastetta, meillä voit aloittaa urasi myös kotisiivousyrittäjänä. Valinta on sinun.

Työntekijämme kertovat

Marika
Espoo

”Saa tehdä töitä sen verran, kun haluaa, ja töissä on mukavaa.”

Liisa
Tampere

”Palkka on tullut aina ajoissa ja asiakkaat on kivoja.”

Jenni
Kuopio

”Kotileenalla on hyvät ja tarvittaessa joustavat työajat. Ihanat ja osaavat työkaverit tekevät työpäivistä rattoisia.”


Jätä avoin hakemus

Kiinnostaako sinua työskentely kotisiivouksen parissa? Haluaisitko kenties haastaa itsesi kotisiivousyrittäjänä? Hienoa! Olit sitten siivousalan kokenut konkari tai vasta-alkaja, me haluamme kuulla sinusta lisää. Täytä avoin hakemus ja kerro meille, kuka olet. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pudota tiedostot tähän tai

    Tämä lomake kerää nimesi, yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme kommunikoida kanssasi. Lue rekisteriselosteemme, kuinka suojaamme ja käsittelemme lähetetyt tietosi.