Kotisiivous Tampere

Stressaako viikottainen imurointi ja moppaus? Vai kaipaatko apua kotisi suursiivoukseen? Eipä huolta. Me siivoamme puolestasi!

Kotileenan kotisiivous antaa sinulle enemmän aikaa muille askareille ja harrastuksille. Kun haluat käyttää vapaa-aikasi muuhunkin kuin moppaukseen ja imurointiin, tilaa Kotileena auttamaan!

Kodin siivouspalvelut Tampereen alueella

Kokemuksella tiedämme, että ei ole toista sinun kotisi kaltaista. Siksi siivouspalvelumme räätälöidään aina sinun ja sinun kotisi tarpeisiin. Henkilökohtaisen yhteydenoton jälkeen ja veloituksettoman arvionnin yhteydessä pystymme huomioimaan siivouspalveluissa esimerkiksi siivousajan, lemmikit tai ihan vaan talon tavat.

Mikäli päätätte tilata kotisiivouksen, sovimme kanssasi kuinka usein kotisiivous tehdään, sen aikataulusta ja näiden pohjalta hoidamme kotisi putipuhtaaksi säännöllisesti. Kotisiivous voidaan tehdä niin useasti kuin haluat ja yleisimmin se tehdään yhden, kahden tai neljän viikon välein – riippuen kodin tarpeesta. Luonnollisesti esimerkiksi lemmikkieläin-taloudessa ja lapsiperheissä siivoustarve on tiheämpi kuin vastaavasti yksi asuvan tai paljon matkustelevan kodissa.

Säännöllinen viikkosiivous pitää sisällään esimerkiksi seuraavat toimenpiteet:

  • imuroinnin
  • WC:n siivouksen
  • keittiön siivouksen
  • lattioiden pyyhinnän


Katso kotisiivouksen hinta siivoushinnastostamme!

Tampere Kangasala Ylöjärvi Pirkkala Nokia Lempäälä

Tampere ja lähipaikkakunnat

Kotileenan kotisiivouspalvelut ovat saatavilla Tampereen lisäksi myös seuraavilla lähipaikkakunnilla:

  • Tampere
  • Kangasala
  • Ylöjärvi
  • Pirkkala
  • Nokia
  • Lempäälä

Viikkosiivous ja yksittäiset siivousurakat

Laadukas ja hygieeninen kotisiivous

Varsinkin erilaisten epidemioden aikana sosiaalisia kontakteja on hyvä välttää ja huolehtia samalla kodin puhtaudesta. Kotileenalla otamme tarkisti huomioon kotisiivousten hygieenisyyden ja pyrimme välttämään turhia altistumisia. Tämä silmällä pitäen voimme esimerkiksi sopia, että ikäihmisen kodin siivous tehdään asukkaan ollessa ulkoilemassa tai muutoin poissa kotoa.

Suosituin kotisiivouspalvelumme on säännöllinen, aikataulutettu viikkosiivous. Palvelurepertuaarimme kuuluu kotisiivouksen lisäksi myös yksittäisiä ja kertaluontoisia muutto-, koti-, rakennus-, remontti-, mökki-, ja suursiivouksia. Teemme tilauksesta myös siivouksia pienille ja keskisuurille yrityksille. 

Kauttamme on mahdollista saada Tampereella ja lähipaikkakunnilla myös arvonlisäverovapaat siivouspalvelut ikäihmisille, joiden toimintakyky on alentunut. Voimme tehdä Kotileenan puolesta arvonlisävapaaseen siivoukseen oikeuttavan toimintakykyarvion.

Ota yhteyttä, niin me käärimme hihat ja laitamme mopit heilumaan! Tampereen alueella sinua palvelee Minna Kuisma, 050-3394250, tampere@kotileena.fi.

Kotisiivous Vantaa - Leena Tiirikainen

Minna Kuisma p. 050-3394250