Kotisiivous Vantaa

Täyttyykö nurkat siivottavasta tavarasta? Näyttääkö koti taistelutantereelta? Hätä ei ole tämän näköinen! Kotileenan siivouspalvelu siistii kotisi, sinä voit vaan nauttia.

Kotileenan siivouspalvelut Vantaalla ja lähialueilla

Elämä vie joskus niin suuren osan ajasta, ettei arjesta ennätä nauttia. Ammattimainen kotisiivous on palvelu, joka vapauttaa aikaasi mielenkiintoisiin asioihin. Niihin tekemisiin, joista arjessasi nautit. Soita Kotileenalle, niin me tulemme siivoamaan kotisi siistiksi! 

Yhteydenoton perusteella määritellään, millainen kotisiivous juuri sinun Vantaan kotiisi on paras. Henkilökohtaisen yhteydenoton jälkeen ja veloituksettoman arvionnin yhteydessä pystymme huomioimaan siivouspalveluissa esimerkiksi siivousajan, lemmikit tai ihan vaan talon tavat. Sopimuksen mukaisesti hoidamme kotisi siistiksi esimerkiksi kerran, kaksi tai neljä kertaa kuukaudessa. Juuri kuten sinulle sopii.

Teemme Vantaan lisäksi kotisiivousta myös muualla pääkaupunkiseudulla kuten Espoossa. Puhdas koti on hygieeninen ja turvallinen paikka – paras paikka maan päällä!

Puhdas koti on hygieeninen ja turvallinen paikka – paras paikka maan päällä!

Koulutetut siivoajat ja ammattimainen siivouspalvelu

Nykyään puhtaus ja hyvä hygienia ovat korostuneet entisestään erilaisten suositusten kautta. Kotileenan kotisiivous Vantaalla toteutetaan ammattimaisen hygieenisesti ja tarkasti. Luotettavat siivoojamme ottavat huomioon erilaiset altistumismahdollisuudet, erilaiset riskiryhmät ym., jolloin voit olla varma, että kotonasi käyvästä vieraasta ei aiheudu riskiä. Viikkosiivous tai kuukausisiivous sisältää mm. mattojen puistelun, imuroinnin, lattioiden pesu sekä keittiön, WC:n, suihkutilojen ym. puhdistuksen.

Katso kotisiivouksen hinta hinnastostamme

Muut siivouspalvelut Vantaa ja lähialueet

Viikko- ja kuukausisiivousten lisäksi saat Kotileenalta erilaisia kertasiivouksia tai siivousurakoita:

  • Suursiivous
  • Rakennus- ja työmaasiivous
  • Remonttisiivous
  • Muuton loppusiivous
  • Ikkunoiden pesu
  • Mökkien siivous

Kotileena tarjoaa myös arvonlisäverovapaat siivouspalvelut ikäihmisille, joilla toimintakyky on alentunut. Voimme tehdä Kotileenan puolesta arvonlisäverovapaaseen siivoukseen oikeuttavan toimintakyvyn arvion.

Vantaalla sinua palvelee asiakaspalvelupäällikkö Minna Kuisma – uusimaa@kotileena.fi, p. 050-4316270. Ota yhteyttä ja tilaa kotisiivous, niin me käärimme hihat ja rupeamme töihin!

Kotisiivous Vantaa - Minna Kuisma

Minna Kuisma p. 050-4316270