Kotisiivous Lahti

Oletko ajatellut jättää moppauksen, imuroin ja pölyjen pyyhkimisen ammattilaiselle? Vai kaipaatko apua kodin perusteelliseen siivoukseen? Olet oikeassa paikassa, sillä me autamme mielellämme!

Kotisiivous antaa sinulle enemmän aikaa muille askareille ja harrastuksille eikä teidän tarvitse sopia siivouksen hoitamisesta perheen kesken. Kun haluat käyttää vapaa-aikasi muuhunkin kuin siivoamiseen, tilaa Kotileena auttamaan!

Siivouspalvelut Lahden alueella

Henkilökohtaisen yhteydenoton jälkeen ja veloituksettoman arvionnin yhteydessä pystymme huomioimaan siivouspalveluissa esimerkiksi siivousajan, lemmikit tai ihan vaan talon tavat. Olemme huomanneet, että näin pääsemme asiakaskokemuksessa ja siivouksessa korkealle laatutasolle –  johon luonnollisesti aina pyrimme, koska se on pitkien asiakassuhteidemme salaisuus. Pitkästä suhteesta hyötyvät kumpikin: Asiakas oppii luottamaan kumppanuuteemme ja me pystymme ajan kuluessa tekemään työmme järkevämmin ja laadukkaammin, mitä paremmin tunnemme kotisi eri toiminnallisuudet. 

Mikäli päätät tilata siivouksen kotiisi, sovimme mm.:

  • kuinka usein kotisiivous tehdään
  • kotisiivouksen aikataulusta
  • mitä erityisiä asioita meidän tulee ottaa huomioon.

​Näiden avulla pystymme hoitamaan kotisi putipuhtaaksi säännöllisesti. Kotisiivouksen voi tehdä niin usein kun sinulla on tarve ja yleisimmin se tehdään yhden, kahden tai neljän viikon välein – juuri niin usein, kun haluat. Esimerkiksi lapsiperheissä ja lemmikkieläin-talouksissa tarve siivoukselle voi olla tiheämpi kuin paljon matkustelevan tai yksinasuvan kodissa.

Säännölliseen viikkosiivoukseen kuuluu esimerkiksi seuraavat toimenpiteet:

  • WC:n siivous
  • imurointi
  • lattioiden pyyhintä
  • keittiön siivous


Katso kotisiivouksen hinta siivoushinnastostamme!

Lahti Hollola Villähde

Lahti ja lähipaikkakunnat

Kotileenan kotisiivouspalvelut ovat saatavilla Lahden lisäksi myös seuraavilla lähipaikkakunnilla:

  • Hollola
  • Villähde

Yksittäiset siivousurakat ja säännöllset viikkosiivoukset

Hygieeninen ja laadukas kotisiivous

Kodin puhtaudesta huolehtiminen vaikuttaa kokonaisvaltaisesti asujien hyvinvointiin ja varsinkin erilaisten epidemioiden aikana puhtaus nousee entistä arvokkaampaan valoon. Kotileenalla osaamme ottaa tarkasti huomioon tekemämme kotisiivousten hygieenisyyden ja pyrimme aina välttämään turhia altistumisia. Näin ollen voimme esimerkiksi sopia, että kotisiivous suoritetaan ikäihmisen kotona ainoastaan asukkaan ollessa ulkoilemassa tai muutoin poissa kotoa.


Aikataulutettu ja säännöllinen viikkosiivous on suosituin kotisiivouspalvelumme. Palvelurepertuaarimme kuuluu kotisiivouksen lisäksi myös yksittäisiä ja kertaluontoisia muutto-, koti-, rakennus-, remontti-, mökki-, ja suursiivouksia. Teemme tilauksesta myös siivouksia pienille ja keskisuurille yrityksille. Voit ostaa meiltä lisäksi siivouslahjakortteja.


Kauttamme on mahdollista saada Lahdessa ja sen lähipaikkakunnilla myös arvonlisäverovapaat siivouspalvelut ikäihmisille, joiden toimintakyky on alentunut. Voimme tehdä Kotileenan puolesta arvonlisävapaaseen siivoukseen oikeuttavan toimintakykyarvion.

Ota yhteyttä, niin me käärimme hihat ja laitamme mopit heilumaan! Lahden alueella sinua palvelee Minna Kuisma, 050-3394250, lahti@kotileena.fi.

Kotisiivous Lahti - Minna Kuisma

Minna Kuisma p. 045-1346974