Kotisiivous Kuopio

Asutko Kuopiossa, Siilinjärvellä tai lähiseudulla? Tarvitseeko asuntosi vain pientä siistimistä vai suuremman siivoussession? Kotileenalta löytyy apu – suosituin palvelumme on kerran viikossa, kerran joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa toteutettava kotisiivous!

Kotisiivous Kuopio ja lähikunnat

Säännöllinen kotisiivouspalvelu auttaa, kun olet kiireinen tai jatkuva siivous ei vain enää maistu. Kun haluat tehdä vapaa-aikanasi muutakin kuin imuroida tai kuurata lattioita ja pestä vessoja, aloita yhteistyö Kotileenan kanssa!

Henkilökohtaisen yhteydenoton jälkeen ja veloituksettoman arvionnin yhteydessä pystymme huomioimaan siivouspalveluissa esimerkiksi siivousajan, lemmikit tai ihan vaan talon tavat. Tämän jälkeen kotisiivous toteutetaan tekemäsi sopimuksen mukaisessa laajuudessa ja aikataulussa yhden, kahden tai neljän viikon välein.

Me siivoamme - sinä voit vain nauttia!

Viikkosiivous jatkuvalla sopimuksella, Kuopio ja Siilinjärvi

Suosittujen sopimusviikkosiivousten lisäksi tarjoamme kertaluontoista siivouspalveluita myös suurempina urakoina:

  • Kotisiivous suurena kertasiivouksena
  • Suursiivoukset
  • Muuttosiivous
  • Mökkisiivous
  • Remonttisiivoukset
  • Rakennus- ja yrityssiivous
  • Ikkunoiden pesu

 

Teemme siivouksia myös pienille ja keskisuurille yrityksille. 

Viikkosiivous ja yksittäiset siivousurakat

Koulutetut siivoajat ja ammattimainen siivouspalvelu

Kotileenan siivouspalvelut toteutetaan erittäin hygieenisesti. Koronan riskiryhmät otetaan erittäin tarkasti huomioon, jotta altistumiset voidaan minimoida. Voimme esimerkiksi sopia, että vanhuksen kodin siivous suoritetaan silloin kun asukas on ulkoilemassa tai asioilla. Säännöllinen viikkosiivous kattaa esimerkiksi mattojen puistelun, imuroinnin, keittiön ja WC:n siivouksen sekä lattioiden pyyhinnän. Katso kotisiivouksen hinta siivoushinnastostamme!

Kotileenan palveluihin kuuluvat myös arvonlisäverovapaat siivouspalvelut ikäihmisille, joiden toimintakyky on alentunut. Teemme tutustumiskäynnillä arvion myös toimintakyvystä, onko asukkaalla mahdollisuus arvonlisäverovapaaseen siivoukseen.

Kuopion alueella sinua palvelee Leena Tiirikainen – kuopio@kotileena.fi, p. 040-5088908. Ota yhteyttä ja tilaa maksuton arviointi! Kotileenan nopea ja toimiva siivous auttaa arjessa!

Kotisiivous Vantaa - Leena Tiirikainen

Leena Tiirikainen p. 040-5088908