Kotisiivous Jyväskylä, Muurame ja muut lähialueet

Kaipaatko kotiisi pientä säännöllistä siistimistä, vai onko koti ollut jo pidempään hyrskyn myrskyn? Huolet pois – Kotileenan siivouspalvelu siivoaa, ja sinä saat nauttia aina puhtaasta kodista!

Kotileenan kotisiivous vapauttaa samalla sinulta aikaa muihin aktiviteetteihin! Kun vapaa-aikasi pitää riittää muuhunkin kuin imurointiin, olet kiireinen tai et vain halua siivota itse, tilaa Kotileena avuksesi!

Ota yhteyttä ja sovi sinulle sopivimmasta kotisiivouksesta!

Henkilökohtaisen yhteydenoton jälkeen ja veloituksettoman arvionnin yhteydessä pystymme huomioimaan siivouspalveluissa esimerkiksi siivousajan, lemmikit tai ihan vaan talon tavat. Kotisiivous voidaan tehdä esimerkiksi yhden, kahden tai neljän viikon välein, riippuen kotisi tarpeesta. Esimerkiksi lapsiperheissä tai lemmikkieläinten kanssa kotisiivous on syytä suorittaa lyhyemmällä aikavälillä, kuin yksin asuvan ja paljon reissaavan kotona.

Säännöllinen viikkosiivous kattaa esimerkiksi mattojen puistelun, imuroinnin, keittiön ja WC:n siivouksen sekä lattioiden pyyhinnän. Katso kotisiivouksen hinta siivoushinnastostamme!

Jyväskylä Tikkakoski Muurame Leppävesi Vaajakoski Säynätsalo Korpilahti Laukaa

Jyväskylä ja lähialueet

Kotileenan kotisiivouspalvelut ovat saatavilla Jyväskylän lisäksi myös lähikunnissa:

  • Jyväskylä
  • Tikkakoski
  • Leppävesi
  • Vaajakoski
  • Säynätsalo
  • Muurame
  • Laukaa
  • Korpilahti

Viikkosiivous ja yksittäiset siivousurakat

Hygieeninen ja laadukas kotisiivous

Erityisesti erilaisten epidemioiden aikana sosiaalisia kontakteja on jouduttu välttämään, varsinkin jos kuuluu riskiryhmään. Kotileenalla tämä otetaan tarkasti huomioon, jotta altistumiset voidaan minimoida. Arvioinnin yhteydessä voimme sopia, että vanhuksen kodin siivous suoritetaan esimerkiksi silloin kun asukas on ulkoilemassa tai muutoin poissa kotoa.

Suosituin palvelumme on säännöllinen, sovittu viikkosiivous. Jatkuvien sopimussiivousten lisäksi teemme yksittäisiä kertaluontoisia koti-, suur-, rakennus-, remontti-, mökki- ja muuttosiivouksia sekä pesemme ikkunoita. Teemme siivouksia myös pienille ja keskisuurille yrityksille.

Saatte meiltä Jyväskylässä ja lähialueilla myös arvonlisäverovapaat siivouspalvelut sellaisille ikäihmisille, joilla toimintakyky on alentunut. Kun otatte yhteyttä, voimme tehdä Kotileenan puolesta arvonlisäverovapaaseen siivoukseen oikeuttavan toimintakyvyn arvion.

Ota yhteyttä, niin me käärimme hihat ja laitamme mopit heilumaan! Jyväskylään alueella sinua palvelee Anne Ahokas, 040-5194987, jyvaskyla@kotileena.fi.

Kotisiivous Vantaa - Leena Tiirikainen

Anne Ahokas p. 040-5194987