Kotisiivous Espoo

Onko nurkkiin kertynyt siivottavaa? Näyttääkö koti hävitykseltä? Älä huoli – Kotileenan sujuva siivouspalvelu helpottaa kotisi arkea!

Kotileenan siivouspalvelut Espoossa

Espoon ja lähialueiden ammattitaitoisen kotisiivouksen saat vaivattomasti Kotileenalta! Säännöllisen kotisiivouksen avulla voit vapauttaa aikaasi itsellesi mieluisiin askareisiin - elämässä on paljon muutakin kuin tehtävää siivoaminen, mutta vain rajallinen määrä tunteja vuorokaudessa.

Siivouspalvelu antaa lisää vapaa-aikaa, josta voit nauttia, vaikka perheesi kanssa. Jos siivoaminen vie liikaa aikaa muulta mukavalta, ammattimainen siivouspalvelu antaa aikaa ja tilaa niille asioille, joista tulet iloiseksi. Puhdas ja hygieeninen koti on turvallinen paikka asua!

Henkilökohtaisen yhteydenoton jälkeen ja veloituksettoman arvionnin yhteydessä pystymme huomioimaan siivouspalveluissa esimerkiksi siivousajan, lemmikit tai ihan vaan talon tavat. Sovitun mukaisesti hoidamme kotisi siistiksi esimerkiksi kerran tai kaksi kuukaudessa, jolloin kotisi pysyy aina puhtaana ja siistinä. Espoon lisäksi teemme kotisiivousta myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Tilaa säännöllistä siivousta tai kertasiivous

Koulutetut siivoajat ja ammattimainen siivouspalvelu

Kotiisivous Kotileenalla toteutetaan mahdollisimman turvallisesti ja hygieenisesti. Koulutetut siivoojamme osaavat ottaa huomioon erilaiset riskiryhmät, vähentäen esimerkiksi vanhusten altistumista koronalle. Säännöllisessä viikkosiivouksessa hoidetaan koti ammattimaisen siistiin kuntoon – puistellaan matot, imuroidaan, pestään lattiat, WC:t ja pyyhitään pölyt.

Katso hinnastosta kotisiivouksen kustannus

Muut siivouspalvelut Espoo ja lähialueet

Suosituin siivouspalvelumme on viikkosiivous, joka tehdään sopimuksen mukaisesti 1–4 kertaa kuukaudessa. Viikkosiivouksen lisäksi toteutamme kertaluontoisia siivouksia tarvittaessa:

  • Muuttosiivous
  • Ikkunoiden pesu
  • Mökin siivous
  • Suursiivoukset
  • Rakennussiivous
  • Remonttisiivous

Espoossa tuotamme myös arvonlisäverovapaita siivouspalveluita sellaisille ikäihmisille, joiden toimintakyky on alentunut. Tarvittaessa teemme Kotileenan puolesta arvonlisäverovapaaseen siivoukseen oikeuttavan toimintakyvyn alentumisen arvion.

Espoon alueella sinua palvelee asiakaspalvelupäällikkö Minna Kuisma – uusimaa@kotileena.fi, p. 050-4316270. Ota yhteyttä ja tilaa maksuton arvionti, niin me laitamme hihat heilumaan!

Kotisiivous Vantaa - Minna Kuisma

Minna Kuisma p. 050-4316270