Kotileenan siivousvinkit

Tai ota yhteyttä oman alueesi
asiakaspalvelu­päällikköön

Ota siivousvinkkimme talteen tulevaisuutta varten

Joskus on tietysti itsekin siivottava, joten tältä sivulta löydät siivousvinkkimme, joilla saat tehtyä siivoukset mielekkäästi. Ota vinkit korvan taakse ja käytä tilaisuuden tullen.

Mitä huomioon tahranpoistossa?

Saunan pesu

Mitä huomioon lemmikkikodin siivouksessa?

Mitkä kannattaa pitää puhtaana flunssakaudella?

Kuinka kura ei tule sisälle?

Jääkaapin puhdistus

Mihin keskittyä joulusiivouksessa?

Toimintaperiaatteemme

Korkealaatuinen siivousjälki, luotettavuus sekä vaivattomuus ovat olleet toimintamme kulmakiviä Kotileenan perustamisesta lähtien. Siivoojamme ovat kotisiivouksen rautaisia ammattilaisia. Teemme siivouspalvelut lähes aina parityönä ja pyrimme siihen, että sama työpari siivoaa kotisi jokaisena siivouspäivänä. Emme myöskään kiirehdi turhaan, vaan pidämme aina ensisijaisesti huolta laadukkaasta siivousjäljestä. Olitpa siivouspäivänä kotona, töissä tai ulkona, voit olla huoletta ja luottaa siihen, että kotisi on aina juuri niin siisti kuin sinä toivoitkin.

Vaivatonta luotettavuutta

Siivous voidaan hoitaa joko sinun ollessa kotona tai poissa kotoa, miten se vain parhaiten sinulle sopii. Mikäli et ole paikalla siivouspäivänä, vaan kenties töissä, urheilemassa tai viettämässä aikaa lastesi kanssa, voit tehdä avainsopimuksen kanssamme ja luovuttaa avaimen käyttöömme. Henkilökunnallamme on ehdoton vaitiolovelvollisuus asiakkaidemme ja henkilökuntamme asioista. Meiltä löytyy myös kattavat vastuuvakuutukset, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi mahdollisista siivouksen aikana tapahtuvista vahingoista.

Me Kotileenalla pidämme kotisi lisäksi huolta myös omista työntekijöistämme, ympäröivästä yhteiskunnasta sekä yhdenvertaisuudesta. Asioiden hyvästä hoitamisesta kertoo meille myönnetty Suomen vahvimmat -sertifikaatti.

Suomen vahvimmat platina sertifikaatti

Kirsi,
Espoo

Kiitos taas kerran, kun sain tulla töistä puhtaaseen kotiin. Välitäthän kiitokseni ihanille siivoojillenne!

Ulla-Maija,
Jyväskylä

Kiitokset; kaksi iloista ja kohteliasta nuorta siistivät kotimme sillä aikaa, kun talonväki istui työhuoneessa etätöissä.

Jaakko,
Joensuu

Hei Katri. Kiitos hyvin tehdystä työstä! On mukava olo, kun puhtaus näkyy ja tuntuu :blush:. t. Jaakko, Minna ja muu perhe