Yritys

Me teemme elämästä mielekkäämmän. Itsellemme, asiakkaillemme, koko ympäröivälle yhteiskunnalle.

Mielekkäämpi elämä.

Meille puhdas koti ei tarkoita vain kiiltäviä pintoja ja raikasta tuoksua, vaan myös helpompaa arkea, mielenrauhaa ja hyvää oloa, terveellisempää ja turvallisempaa ympäristöä sekä mielekkäämpää elämää. Me haluamme, että sinä voit käyttää arvokkaan aikasi siihen, mitä sinä eniten rakastat.

Mielekkäämpi työ.

Mielekkyys löytyy omasta kädenjäljestä, joka näkyy heti konkreettisesti. Työn mielekkyys näkyy panostuksena henkilökuntamme hyvinvointiin. Meillä jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä ja kehittää sitä sekä luottaa kollegoidensa ja esimiestensä tukeen. Kotileenalla kaikki, niin henkilökuntamme kuin asiakkaamme, ovat samanarvoisia iästään, sukupuolestaan, etnisestä taustastaan, seksuaalisesta suuntauksestaan tai muista syistä riippumatta.

Mielekkäämpi tulevaisuus.

Vastuullisena työnantajana pidämme kotisi lisäksi huolta myös meitä ympäröivästä yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Mielestämme mielekäs arki ja vapaa-aika kuuluvat myös heille, jotka ovat yhteiskuntamme heikoimmassa asemassa. Työskentelytapojamme ja toimintaperiaatteitamme kehittämällä pyrimme omalta osaltamme takaamaan hyvinvoivan luonnon myös tuleville sukupolville.

Tarinamme

Kotileenan tarina alkoi vuonna 1992, kun yrityksemme perustaja Leena alkoi tarjota siivouspalveluita kotitalouksille helpottaakseen ihmisten arkea. Leenan periaatteisiin kuului tehdä työ laadukkaasti ja luotettavasti ja nämä periaatteet ovat toimintamme kulmakiviä edelleen.

Olemme kotisiivouksen kokeneita ammattilaisia ja ylpeitä osaamisestamme. Meille on karttunut kokemusta kotisiivouksesta 90-luvun alusta saakka ja teemme vuosittain yli 60 000 siivouskertaa tuhansissa kodeissa ympäri Suomen. Kotileenalla työskentelee lähes 150 siivousalan rautaista ammattilaista, jotka haluavat omalla panoksellaan tehdä sinun arjestasi sujuvampaa ja miellyttävämpää.

Elämä on lyhyt, joten anna meidän siivota kotisi puolestasi. Sillä välin sinä voit tehdä juuri sitä, mistä sinä eniten nautit, ja palata sitten puhtaaseen kotiin.

Vastuullisuus

Kotisi lisäksi haluamme vastuullisena työnantajana pitää huolta myös oman henkilökuntamme hyvinvoinnista ympäröivää yhteiskuntaa unohtamatta. Haluamme olla merkityksellinen työllistäjä yhteiskunnassa ja tarjota kaiken ikäisille kansalaisille merkityksellistä ja yhdenvertaista työtä.

Pyrkimykseemme lukeutuu mielekkäämmän arjen mahdollistaminen heikommassa asemassa oleville. Tarjoamme esimerkiksi ikääntyneemmälle väestölle palveluitamme arvonlisäverottomana, jotta he pystyisivät elämään pidempään omassa kodissaan turvallisesti ja terveellisesti. 

Haluamme myös omalla toiminnallamme osallistua ilmastonmuutoksen hillintään ja pyrkimyksenämme on tehdä liiketoiminnastamme hiilineutraalia. Mietimme tarkkaan omaa liikkumistamme ja säästämme energiaa missä voimme, mutta niin kauan kuin päästöjä syntyy, hyvitämme ne kaikki. Tämän vuoden aikana syntyneet päästöt olemme hyvittäneet 100-prosenttisesti tukemalla tuulivoimaa Intiassa, kierrätysenergiaprojekteja Keniassa ja hankkimalla aurinkokeittimiä Guineaan. Nämä ovat kaikki vastuullisuustekoja, jotka jäisivät ilman päästöhyvitystä tekemättä. 

Hyvitämme kaikki päästömme 100-prosenttisesti.